Energioptimering

Energioptimering, energirenovering og energistyring

Hos AR Teknik ApS har vi store kompetencer inden for energioptimering, herunder energirenovering og energistyring. Vi er et rådgivende ingeniørfirma, men alle vores teknikere har samtidig en håndværksmæssig baggrund. Det gør os i stand til at tilbyde professionel og effektiv energioptimering for både private og erhverv i hele landet.

Effektiv energistyring er en del af en energioptimering

Energioptimering og energirenovering sker typisk i etableret byggeri, hvorimod energistyring kan ske i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering. Vi kan tilbyde en gennemgang af bygninger og tekniske installationer, hvorpå vi kan komme med et oplæg til, hvilke muligheder der er. En effektiv energistyring udgør ofte en væsentlig del af enhver energioptimering.

Vi bestræber os altid på, at vi skal være fleksible og have en hurtig omstillingsevne, men det er en naturlig egenskab for os, da vi har en flad organisation med ansvarsbevidste og nytænkende medarbejdere. Samtidig er det vigtigt for os, at vi skal bestræbe os på at udføre vores energioptimering inden for de aftalte rammer, herunder priser og deadlines. Kunden er naturligvis altid i centrum.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering eller blot i forbindelse med en energirenovering, kan du kontakte os hos AR Teknik ApS.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 30 20 29 81, men du kan også maile til ar-teknik@ar-teknik.dk. Derpå kan vi aftale en tid for gennemgang af bygninger og tekniske installationer.